Blokhut JR20036 600 x 600 cm. 68 mm.

Artikelnummer: 4100080
 
LET OP: Deze prijs is inclusief thuisbezorging in Nederland en België. m.u.v. de Waddeneilanden
Omschrijving

Blokhut JR20036 600 x 600 cm.

Breedte: 600 cm.
Diepte: 600 cm.
Wandhoogte: ca. 250 cm.
Nokhoogte: ca. 325 cm.
Dakoverstek: ca. 30 cm.

Standaarduitvoering met 2 vleugelramen (121 x 140 cm), 2 vaste ramen (34 x 153 cm met ventilatierooster), en 2 dubbele deuren (121 x 194 cm).
Alle ramen en deuren zijn voorzien van dubbel glas, en chroom of messing beslag.

De dakbedekking bestaat uit dakshingles. U kunt kiezen uit de kleuren blauw, bruin, groen, rood of zwart. Wanneer u de dakshingles wilt monteren, kunt u ervoor kiezen om de shingles vast te kitten. De meerprijs van deze kit is € 6,25 per tube. Vraag onze verkopers naar meer informatie hierover.

De blokhut JR 20036 wordt geproduceerd inclusief een inpandige veranda van ca. 400 x 350 cm. Hier kunt u tijdens alle weersomstandigheden verblijven. Ook terwijl het regent, kunt u dus in de frisse buitenlucht genieten van de omgeving waarin de blokhut is geplaatst.

Deze blokhut wordt standaard geleverd met keteldruk geïmpregneerde fundamentbalkjes. Hierdoor worden de onderste wandbalken van de blokhut beschermd tegen optrekkend vocht vanuit de fundering, wat houtrot voorkomt. Zo blijft de kwaliteit van het hout langer op een hoog niveau. De balkjes zijn van keteldruk geïmpregneerd vurenhout, wat kwalitatief goed materiaal is! 

Alle gebruikte materialen zijn van de hoogste kwaliteit, dit komt in alles terug. Zo worden alle ramen en deuren standaard voorzien van dubbel glas, afdichtrubbers en afwateringssleuven. Door te kiezen voor dit model, gaat u niet alleen voor de schitterende uitstraling, maar krijgt u ook kwalitatief uitstekende blokhut geleverd!

Daarbij kunnen wij de blokhut voor u behandelen, in de kleuren blauw-grijs, wit, notenbruin en dennengroen. Het hout wordt dan voor u geïmpregneerd. U hoeft de blokhut dan niet direct te behandelen. De kleuren blauw-grijs, notenbruin en dennengroen hoeven in principe pas na een jaar behandeld te worden, de kleur wit moet binnen een jaar. Ons advies is om alle kleuren binnen een jaar te behandelen, zodat de behandeling het best blijft bewaard. De meerprijs voor deze behandeling is € 1.850,-. Vindt u deze meerprijs te hoog, maar wenst u het chalet wel geïmpregneerd? U kunt ook blikken impregneermiddel bijbestellen, welke dan met het chalet worden meegeleverd. U kunt het chalet dan zelf impregneren. De prijs van deze blikken zijn € 20,39 per stuk. Vraag onze verkopers hoeveel blikken impregneermiddel voor dit chalet benodigd zijn.

De ramen en deuren kunnen zelfs in de eindbehandeling bij u worden afgeleverd! Dit kunt u laten doen in de kleuren transparant teak, dekkend antiekwit, dekkend donkergroen. U hebt dan helemaal geen werk meer aan de ramen en deuren, behalve het monteren en het stellen. Vraag ons naar de mogelijkheden!
U kunt ook het gehele chalet in kleur bij u laten leveren. Voor een meerprijs van € 2.659,- kunt u dit chalet in een RAL-kleur naar keuze bij u laten leveren. U dient het chalet nog een keer na te behandelen voor de eindafwerking. Ook deze verf kunt u bij ons bestellen. Vraag hiernaar bij onze verkopers.

Wanneer u de blokhut gebruiken gaat voor een verblijf, of voor een opstal van kwetsbare artikelen, is het aan te raden om een binnenvloer in de blokhut te plaatsen. Deze kunnen wij ook voor u verzorgen. Zo heeft u totaal geen werk wat betreft het regelen van voorzieningen die de blokhut functioneel maken.

Dit model wordt uitgevoerd in de robuuste houtdikte van 68 mm. Omdat hout een isolerende werking heeft, kunt u, ook wanneer het buiten wat frisser is, aangenaam verblijven in deze blokhut. Om het plaatje helemaal compleet te maken, kunt u ook de vloer en het dak isoleren. Overleg met de verkopers wat de mogelijkheden zijn.

De blokhut is volledig op maat te maken. Wenst u dus enige aanpassingen, neem dan contact met ons op! Wij zijn u graag van dienst!

Breedtemaat:
600 cm.
Dieptemaat:
600 cm.
Hoogtemaat:
325 cm.
Dakbedekking:
Kleur dakshingels naar keuze
Opbouw
PDF Klik hier voor de opbouwtekening (PDF 114Kb)
Chalet JR20036 600 x 600 cm. 68 mm.Chalet JR20036 600 x 600 cm. 68 mm.Chalet JR20036 600 x 600 cm. 68 mm.
Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of opmerking over dit product? Bel ons gerust of stuur ons een e-mail!

Bel ons +31(0) 85 - 760 70 90

E-mail ons
  • * verplichte velden
Tip een vriend(in)

Wilt u een vriend of bekende op de hoogte brengen van dit product? Vul dan onderstaand formulier in!

Uw eigen gegevens
Gegevens van uw vriend(in)
  • * verplichte velden
Bel me terug

Wilt u dat wij u terug bellen? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij bellen u op de gewenste dag / tijd terug.

Uw gegevens
  • * verplichte velden

Bijbehorende artikelen