Chalet Antwerpen 600 x 600 cm. 68 mm.€ 10.272,50

Artikelnummer: 40001793
€ 10.272,50
 
LET OP: Deze prijs is inclusief thuisbezorging in Nederland en België. m.u.v. de Waddeneilanden
Omschrijving

Chalet Antwerpen 600 x 600 cm. 68 mm.

Breedte: 600 cm.
Diepte: 600 cm.
Wandhoogte: ca. 250 cm.
Nokhoogte: ca. 325 cm.
Dakoverstek: ca. 30 cm.

Dit chalet wordt standaard uitgevoerd met:
- 2 vleugelramen (121 x 140 cm)
- 2 vaste ramen (34 x 153 cm, met ventilatierooster)
- 2 dubbele deuren (121 x 194 cm).

Alle ramen en deuren zijn voorzien van dubbel glas, en chroom of messing beslag. 
Als dakbedekking worden er dakshingles meegeleverd. U kunt kiezen uit de kleuren blauw, bruin, groen, rood en zwart. Wanneer u het prettig vindt, kunt u ervoor kiezen om de dakshingles vast te maken met bitumenkit. Deze kunt u bij ons meebestellen voor € 6,25 per tube. Vraag meer informatie aan onze verkopers.

De chalet Antwerpen wordt geproduceerd inclusief een inpandige veranda van ca. 400 x 350 cm. Hier kunt u tijdens alle weersomstandigheden verblijven. Ook terwijl het regent, kunt u dus in de frisse buitenlucht genieten van de omgeving waarin de chalet is geplaatst.

Deze chalet wordt standaard geleverd met keteldruk geïmpregneerde fundamentbalkjes. Hierdoor worden de onderste wandbalken van de chalet beschermd tegen optrekkend vocht vanuit de fundering, wat houtrot voorkomt. Zo blijft de kwaliteit van het hout langer op een hoog niveau. De balkjes zijn van keteldruk geïmpregneerd vurenhout, wat kwalitatief goed materiaal is! 

Alle gebruikte materialen zijn van de hoogste kwaliteit, dit komt in alles terug. Zo worden alle ramen en deuren standaard voorzien van dubbel glas, afdichtrubbers en afwateringssleuven. Door te kiezen voor dit model, gaat u niet alleen voor de schitterende uitstraling, maar krijgt u ook kwalitatief uitstekende chalet geleverd!

Daarbij kunnen wij de chalet voor u behandelen, in de kleuren blauw-grijs, wit, notenbruin en dennengroen. Het hout wordt dan voor u geïmpregneerd. U hoeft de chalet dan niet direct te behandelen. De kleuren blauw-grijs, notenbruin en dennengroen hoeven in principe pas na een jaar behandeld te worden, de kleur wit moet binnen een jaar. Ons advies is om alle kleuren binnen een jaar te behandelen, zodat de behandeling het best blijft bewaard. De meerprijs voor deze behandeling is € 1.875,-

De ramen en deuren kunnen zelfs in de eindbehandeling bij u worden afgeleverd! Dit kunt u laten doen in de kleuren transparant teak, dekkend antiekwit, dekkend donkergroen. U hebt dan helemaal geen werk meer aan de ramen en deuren, behalve het monteren en het stellen. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Wanneer u de chalet gebruiken gaat voor een verblijf, of voor een opstal van kwetsbare artikelen, is het aan te raden om een binnenvloer in de chalet te plaatsen. Deze kunnen wij ook voor u verzorgen. Zo heeft u totaal geen werk wat betreft het regelen van voorzieningen die de chalet functioneel maken.

Dit model wordt uitgevoerd in de robuuste houtdikte van 68 mm. Omdat hout een isolerende werking heeft, kunt u, ook wanneer het buiten wat frisser is, aangenaam verblijven in deze blokhut. Om het plaatje helemaal compleet te maken, kunt u ook de vloer en het dak isoleren. Overleg met de verkopers wat de mogelijkheden zijn.

De chalet is volledig op maat te maken. Wenst u dus enige aanpassingen, neem dan contact met ons op! Wij zijn u graag van dienst!

Breedtemaat:
600 cm.
Dieptemaat:
600 cm.
Hoogtemaat:
360 cm.
Dakbedekking:
Kleur dakshingels naar keuze
Opbouw
PDF Klik hier voor de opbouwtekening (PDF 114Kb)
Chalet Antwerpen 600 x 600 cm. 68 mm.Chalet Antwerpen 600 x 600 cm. 68 mm.Chalet Antwerpen 600 x 600 cm. 68 mm.
Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of opmerking over dit product? Bel ons gerust of stuur ons een e-mail!

Bel ons +31(0) 85 - 760 70 90

E-mail ons
  • * verplichte velden
Tip een vriend(in)

Wilt u een vriend of bekende op de hoogte brengen van dit product? Vul dan onderstaand formulier in!

Uw eigen gegevens
Gegevens van uw vriend(in)
  • * verplichte velden
Bel me terug

Wilt u dat wij u terug bellen? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij bellen u op de gewenste dag / tijd terug.

Uw gegevens
  • * verplichte velden