Sauna's

Een sauna is de plaats om even te kunnen genieten. Waar ligt uw voorkeur? Geniet u het meeste in een sauna gevuld met stoom? Of geniet u toch meer van een natuurlijk vochtpercentage in de sauna? Het is allemaal mogelijk, lees snel verder of doorzoek de shop en profiteer van ons uitgebreide aanbod.

Vraag naar de mogelijkheden van montage en maatwerk.

Soorten sauna's

Er zijn verschillende soorten sauna's. Waar ligt uw voorkeur? Lees snel verder en ontdek de meest bekende sauna soorten.

Finse sauna

De Finse sauna is bekend om zijn klassieke manier van verwarming. De sauna wordt verwarmd door middel van gloeiend hete stenen. Deze stenen verwarmen de lucht om u heen. Het klimaat in de sauna heeft u volledig zelf in de hand. Door water over de gloeiend hete stenen te gooien kunt u de lucthvochtigheid in de sauna beheersen. Uw lichaam word op een indirecte wijze verwarmd.

Binnen sauna

Een binnen sauna is een geweldige sauna. Deze sauna kunt u zonder  probleem in een tuinhuis zetten. Het gebeurd daarom ook vaak dat de tuinhuisjessite een sauna en zelfs twee tuinhuizen levert. Eén tuinhuis om te kunnen genieten en een tuinhuis voor uw sauna. Waar u uiteraard ook in kunt genieten.

Buiten sauna

Een buitensauna is een uitstekende combinatie tussen een tuinhuis en een sauna. Deze combinatie kunt u echter ook zelf samenstellen met een tuinhuis en sauna naar keuze. De standaard modellen zijn vaak een tuinhuis met een houtdikte vanaf 50 mm. en een sauna.

Lees meerLees minder

Sorteer op:
Toon: per pagina
1
product: 1 - 22 van 22