Een tweede thuis buytenshuys Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Een dag buiten met extra karakter! Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Onder één dak: zit- en opberggemak! Bekijk hier meerdere mogelijkheden

Routebeschrijving

In de afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de nieuwe showroom van de tuinhuisjessite. Onze nieuwe showroom in het prachtige Elburg is nu geopend.

Kom ook profiteren van onze expertise op het gebied van tuinkassen, veranda's, terrasoverkappingen, schuttingen, blokhutten en nog veel meer. Onze expertise blijkt onder andere uit reacties van vele mensen die u voor gingen. Eén van deze reacties: "Wat onmogelijk leek, kon bij Buytenshuys wel!"

Aan de rand van het Veluwemeer waar vroeger de A. Vogeltuinen waren gelegen geven wij u nu graag advies. Kom geheel vrijblijvend bij praten onder het genot van een kopje koffie of warme chocolade.

U bent van harte welkom bij de tuinhuisjessite op ons nieuwe adres:

A. Vogelstraat 11 
8081 HD Elburg
085- 760 70 90


Vanuit de A28:

Neem afrit 16 't Harde op de A28, hierna slaat u rechtsaf naar de Eperweg (in het geval u uit de richting Utrecht komt, slaat u linksaf). Blijf deze weg vervolgen totdat u in Elburg bent. (Ga hierbij bij alle rotondes rechtdoor). Zodra u in Elburg bent gaat u rechtsaf op de Uiterwaardenstraat.
Hierna vindt u Buytenshuys aan de linkerzijde.

Vanuit de richting Lelystad/Almere:

Vanaf de brug volgt u de N309 tot de rotonde waar u linksaf gaat. Hierna neemt u de drempel om op de Havenkade te komen. Hierna dient u de weg te vervolgen naar de J.P. Broekhovenstraat. Sla linksaf om op de J.P. Broekhovenstraat te blijven. Hierna slaat u bij de tweede weg rechtsaf om op de A. Vogelstraat te komen.
Aan de A. Vogelstraat kunt u ons vinden aan de rechterzijde.

Offerte aanvraag

 • Zoek het tuinhuisje
  van uw voorkeur
 • Bel ons voor advies
 • Profiteer van uw
  scherpe offerte
+32 (0)3 - 808 31 93

Enkele voordelen van Tuinhuisjessite BE

 • Complete
  tuinhuisje
 • Maatwerk is
  onze specialiteit
 • Snelle levering
  mogelijk
 • Profiteer van een
  scherpe aanbieding