Een tweede thuis buytenshuys Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Een dag buiten met extra karakter! Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Onder één dak: zit- en opberggemak! Bekijk hier meerdere mogelijkheden

Prieel

Een houten prieel zorgt er voor dat u nog meer van de tuin kunt genieten. Wilt u een prieel gebruiken als verlengstuk van uw huis? Of gewoon als overkapping in de tuin? Een houten prieel zorgt ervoor dat u ten allen tijde kunt genieten van uw tuin. Is het koud dan is het onder uw prieel wat warmer, zeker met een mooie kachel! Regent het, dan zit u droog onder een prieel en schijnt de zon, dan bieden een prieelen schaduw. Kortom, prieelen zijn een must voor elke tuin!

 

Prieel voor een nette prijs?

Een prieel van ons is al scherp geprijsd. Wilt u echter een nette offerte? Informeer dan voor u uw prieel gaat bestellen naar de beste prijs die wij kunnen geven op de prielen die u heeft geselecteerd! Dit kan door naar het offerteformulier te gaan bij het geselecteerde prieel of door gewoon even te bellen met onze prieelen adviseurs! Prieel

Houten prieel volledig naar wens!

Wij hebben een groot assortiment houten prieelen, dus uw prieel zit er altijd bij. Bijna elk type prieel is te leveren, mocht uw favoriete prieel nog niet bestaan, dan kunnen wij altijd prieelen met maatwerk leveren. Zo kunnen we het soort hout, het impregneren, de afmetingen en ga zo maar door, aan uw wensen aanpassen. Wanneer u maatwerk voor uw prieel wilt, kunt u het beste even bellen. Wij kunnen alle prieelen maken! 

Aluminium prieelen met glas

Prieel

U wilt een glazen prieel? Ook dit is mogelijk. Wij leveren ook prieelen met een geraamte van aluminium of hout welke dicht worden gemaakt met glas. Dit zorgt er voor dat het bij slecht weer toch heerlijk warm kan worden door het zonlicht dat wordt opgevangen. Ook is het lekker licht binnen. Bijvoorbeeld ideaal om planten in een prieel te zetten en u kunt lekker een boek lezen tussen uw geliefde planten! Ook hier geldt dat maatwerk mogelijk is, maar u kunt het beste even bellen en samen vinden we de prieel die bij uw past. Ook onze prieelen bestelt u natuurlijk met korting!

Klik op de onderstaande afbeelding voor een compleet overzicht van glazen priëlen.
Tuinprieel glas

Offerte aanvraag

 • Zoek het tuinhuisje
  van uw voorkeur
 • Bel ons voor advies
 • Profiteer van uw
  scherpe offerte
+32 (0)3 - 808 31 93

Enkele voordelen van Tuinhuisjessite BE

 • Complete
  tuinhuisje
 • Maatwerk is
  onze specialiteit
 • Snelle levering
  mogelijk
 • Profiteer van een
  scherpe aanbieding