Tuinhuis plat dak 331m (Grijs gecoat) VOORRAAD MODELvan€ 2.735,00 voor€ 2.100,00

Artikelnummer: 34521
van€ 2.735,00 voor€ 2.100,00
Omschrijving

Dit is een voorraad model en is voor de laagste prijs op te halen of voor €99,- te leveren.
Met ervaring vanaf de jaren zeventig in de vorige eeuw beheerst Interflex het maken van blokhutten tot in de puntjes. Met een Interflex blokhut koopt u een kwaliteitsproduct. Dit model blokhut is uitgevoerd met moderne dubbele deuren in enkel helder glas en een luifel van ca. 100 cm.

Het tuinhuis is gemaakt van Noord Europees Vurenhout, hier word specifiek voor gekozen omdat dit een flexibel maar ook stevig houtsoort is voor dit soort tuinhuizen. Noord Europees Vurenhout komt uit Noord Scandinavië, doordat hier strenge winters zijn groeien de bomen heel langzaam. Dit zorgt ervoor dat de jaarringen van de bomen heel dicht op elkaar groeien, waardoor de boom een harde kern heeft. Bij productie worden de planken geselecteerd op de meest optimale kern, hierdoor heeft u een stevig tuinhuis waar u lang van kan genieten.

Dit tuinhuis wordt compleet geleverd in grijze coating. Omdat Noord Europees Vurenhout onbehandeld word geleverd is het belangrijk dat dit goed beschermd word om optimaal gebruik van te kunnen maken. Er wordt specifiek gekozen bij deze behandeling voor Remmers-beits, dit is een goede kwaliteitsbeits met een duurzaam effect. De behandeling zorgt ervoor dat uw tuinhuis de eerste 4 tot 5 jaar optimaal beschermd is en op kleur blijft, waardoor u tijd overhoud voor andere leuke dingen.

Het dak is voorzien van EPDM-folie. EPDM-folie is de meest duurzame dakbedekking voor een plat dak. Het is gemaakt van een rubber dat tot 200 % rek vermogen heeft en neemt altijd weer zijn oorspronkelijke vorm aan. Vaak word het aangeleverd in 1 geheel. Tevens wordt er een dak doorvoer bijgeleverd die u in het dak kan verwerken, het water word op nette wijze afgevoerd.

Dit zorgt ervoor dat uw tuinhuis nog langer mee gaat en zijn kleur beter behoud waardoor het over veel jaar nog steeds mooi van kleur blijft.

Bij interesse kunt u bellen naar het onderstaande nummer:

085 760 70 90 of een mail sturen naar info@buytenshuys.nl

Breedtemaat:
300 cm
Dieptemaat:
300 cm + 110 cm luifel
Hoogtemaat:
235 cm
Dakbedekking:
EPDM-folie
Tuinhuis plat dak 331m (Grijs gecoat) VOORRAAD MODELTuinhuis plat dak 331m (Grijs gecoat) VOORRAAD MODEL
Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of opmerking over dit product? Bel ons gerust of stuur ons een e-mail!

Bel ons +32 (0)3 - 808 31 93

E-mail ons
  • * verplichte velden
Tip een vriend(in)

Wilt u een vriend of bekende op de hoogte brengen van dit product? Vul dan onderstaand formulier in!

Uw eigen gegevens
Gegevens van uw vriend(in)
  • * verplichte velden
Bel me terug

Wilt u dat wij u terug bellen? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij bellen u op de gewenste dag / tijd terug.

Uw gegevens
  • * verplichte velden